Bæredygtig og etisk ansvarlig produktion

100% økologisk bomuld! ingemanndesign.dk og vort tøjbrand har fokus på et simpelt faktum: Tekstil industriens hidtidige praksis holder ikke en meter. Dyrkningen af konventionel bomuld er ekstremt forurenende og ressourcekrævende. Konventionelle bomuldsmarker har et markant overforbrug af pesticider til stor skade for både natur og mennesker. Økologisk bomuld er det eneste alternativ, som effektivt kan begrænse brugen af kemikalier til fordel for naturlig gødning og pesticid alternativer. Den krævende GOTS standard er din sikkerhed for, at ingemanndesign.dk er gennemført økologisk.

Et andet betydningsfuldt certifikat er Fair Wear mærket, der garanterer forsvarlig fabrikation og værdige arbejdsforhold. Certifikatets mål er således at skabe øget sikkerhed, ligestilling og anstændige lønninger.

Vores T-shirts er i et moderne men også tidløst design og af høj kvalitet. Du vil altså have glæde af det i mange år frem. Skulle du mod forventning nogensinde få lyst til at skille dig af med dit tøj håber vi, at du vil være med til at sikre tøjet nyt liv ved at aflevere det til genbrug.