Om Ingemann

Morten har altid tegnet, lige fra han som femårig tegnede bare ’babser’ og store næser på de duggede ruder i bussen og frem til i dag, hvor han dagligt tegner for Ekstra Bladet.

Tegner med livserfaring

Morten Ingemann er født og opvokset i Rødovre med to storesøstre og et par humoristiske forældre. Humoren i hans tegninger er direkte og ufortyndet samt, for det meste, med et glimt i øjet.
Morten har, ved siden af tegneriet, taget uddannelser som tømrer og tandtekniker, har forsøgt sig med skuespillerfaget, været dæksdreng, layoutchef på forskellige magasiner, soldat, arbejdsmand osv. Alt samme noget der har gavnet og givet erfaringer fra livets skole.
De sidste 25 år har Morten tegnet for Børsen, Ekstra Bladet, en række reklamebureauer og forskellige store virksomheder.

Striber i metermål!

Morten står bag over 60 udgivelser i samarbejde med Politikens forlag gennem de sidste 15 år, og Politikens forlag udgiver fortsat kalenderen og årbogen med striber fra ’Og det var Danmark’.
Blandt de mange udgivelser kan nævnes ’Kongerækken’ og ’Statsministerbogen’, som blev til i samarbejde med Bent Falbert, to brætspil, og et hav af bøger og kalendere med de folkekære ’Og det var Danmark’-striber fra Ekstra Bladet.
Det er indtil videre blevet til omkring 5000 striber, der er rablende gale, spidsfindige og aldeles bramfrie.
Samtidig mestrer Morten Ingemann også den politiske satire, og har leveret smukke hyldester til store, afdøde danskere som Master Fatman, Prins Henrik og Kim Larsen.